background

Zrninový bochník

PN0011800

Unikátní chléb bez mouky, bez droždí a bez přídatných látek.
Nejde o bezlepkový chléb, chléb totiž obsahuje i ovesné a pšeničné vločky a pufovaná pšeničná zrna.

Příprava je velmi jednoduchá. Směs, slunečnici, med a olej smícháme s vodou, necháme odstát a poté 60 minut pečeme. Detaily přípravy vám rádi sdělí naši technologové či obchodní zástupce pro váš region. Rádi vám rovněž chléb pomohou s prvním pečením.
Pokud chléb chcete balit, je třeba několik hodin počkat, chléb vzhledem k obsahu celých zrn dlouho chladne.

Chléb vydrží chutný a vláčný alespoň 4 dny, podle podmínek i déle.

Ask for more

Přednosti:

  • Bohatý na semena (dýně, slunečnice, len a sezam)
  • Zasytí a nabije energií
  • Nevšední nasládlá chuť díky přidání medu
  • Pro své složení vydrží chléb dlouho vláčný

Contact us

We'll get back to you

    picture

    Obchodní ředitel pekařské divize