PN0012200
Einzigartiges glutenfreies Brot ohne Mehl, Hefe und Zusatzstoffe. Die Zubereitung ist sehr einfach.
Honig und Öl mit Wasser mischen, stehen lassen und dann 60 Minuten backen.
Wenn Sie das Brot verpacken möchten, müssen Sie einige Stunden warten, da das Brot aufgrund des Vollkorngehalts lange braucht, um abzukühlen.
Das Brot bleibt mindestens 4 Tage lang schmackhaft und feucht, je nach den Bedingungen auch länger.
vyzkousetsuroviny | mnozstvi |
---|---|
9,00 | |
2,00 | |
0,80 | |
0,80 | |
10,00 | |
0,25 | |
22,85 |
brzy_se_ozveme
Chybí lokalizace u položky s name 'name'
Chybí lokalizace u položky s name 'email'
Chybí lokalizace u položky s name 'telefon'
Chybí lokalizace u položky s name 'text'
Chybí lokalizace u položky s name 'submit'
Chybí lokalizace u položky s name 'file'
Zástupný symbol uedený v layoutu formuláře s name 'name' nebyla definována v položkách formuláře!
Zástupný symbol uedený v layoutu formuláře s name 'email' nebyla definována v položkách formuláře!
Zástupný symbol uedený v layoutu formuláře s name 'telefon' nebyla definována v položkách formuláře!
Zástupný symbol uedený v layoutu formuláře s name 'text' nebyla definována v položkách formuláře!
Zástupný symbol uedený v layoutu formuláře s name 'file' nebyla definována v položkách formuláře!
Zástupný symbol uedený v layoutu formuláře s name 'submit' nebyla definována v položkách formuláře!
Zástupný symbol pro label uvedený v layoutu formuláře s name 'name' nepatří k žádné z definovaných položek formuláře!
Zástupný symbol pro label uvedený v layoutu formuláře s name 'email' nepatří k žádné z definovaných položek formuláře!
Zástupný symbol pro label uvedený v layoutu formuláře s name 'telefon' nepatří k žádné z definovaných položek formuláře!
Zástupný symbol pro label uvedený v layoutu formuláře s name 'text' nepatří k žádné z definovaných položek formuláře!
Zástupný symbol pro label uvedený v layoutu formuláře s name 'file' nepatří k žádné z definovaných položek formuláře!