Nechte si posílat novinky do e-mailu
Přihlaste se k odběru a nic vám neuteče
V roce 2024 byl úspěšně implementován v naši společnosti nový projekt inovativního vývoje a výroby nových fermentovaných výrobků z homogenizované zeleniny (červená řepa, dýně, mrkev) s přídavkem klíčených luštěnin a klíčeného ovsa.
Realizace tohoto projektu byla podpořena programem MZ Rozvoje venkova, který je financovaný z evropských zdrojů EZFRV a z vnitrostátních rozpočtů.
Realizace tohoto projekt nám v dalších letech umožní nejen další zásadní zvýšení naši produkce fermentovaných výrobků, ale také možnost vyrábět nové neotřelé výrobky s vyšší kvalitou a zdravotními benefity.
Cílem tohoto projektu je zpřístupnit široké veřejnosti, včetně osob trpící celiakií, inovativně upravenou fermentovanou zeleninu s přidanou hodnotou. Nové výrobní procesy zvyšují hodnotu a kvalitu jinak běžně konzumované zeleniny o proces naklíčení (přídavek klíčených surovin - luštěnin, ovsa) a následné fermentace. Moderními výrobnímu postupy zachováváme v maximální míře veškeré zdravotní benefity fermentovaných výrobků, které tento náročný výrobní proces přináší. U našich výrobků procesem řízené fermentace významně zvyšujeme množství využitelných bioaktivních látek - aminokyselin, vitamínů, zejména vit. C a minerálů.
Brzy se vám ozveme zpět