background

Semínkový chléb 250 g

HV001180306

Vyzkoušejte chléb ze samých semínek, který si upečete jednoduše doma! Netradiční chléb je plný zdravých semínek. Zasytí vás a nabije energií. Přidáním medu získá chléb nevšední nasládlou chuť. Díky složení vydrží chléb dlouho vláčný. Semínkový chléb je plný ovesných a pšeničných vloček. Je bez mouky a bez droždí. V hotovém výrobku najdete 17 g bílkovin na 100 gramů chleba.

Recepty, videa a další informace o produktové řadě PRO Planetu včetně složení najdete na www.proplanetu.com, kde si produkty můžete také rovou zakoupit.

 

Chci produkt vyzkoušet

logo PRO Planetu

SYPKÁ SMĚS NA VÝROBU CHLEBA

Složení: OVESNÉ JEČNÉ vločky, slunečnice, len, SÓJOVÉ vločky, dýně, pufovaná PŠENIČNÁ zrna, rostlinná vláknina, SEZAM. Může obsahovat stopy vajec, mléka a skořápkových plodů.

Potřebujeme: 250 g směsi Semínkový chléb, 50 g slunečnice nebo dýně, 6 g soli, 20 g libovolného sirupu (agávový, javorový,...), 20 ml rostlinného oleje, 230 ml vody.

Návod na přípravu: Do misky nalijeme 230 ml vody o teplotě cca 30 °C, ve které rozpustíme 20 g sirupu. Po rozpuštění přilijeme 20 ml oleje. Následně přidáme směs Semínkový chléb, 50 g semínek slunečnice (dýně, ořechy, aj.) a 6 g soli. Vše důkladně promícháme. Vzniklou směs naplníme do vymazané formy (chlebíčková forma cca 20 cm dlouhá) a necháme ji cca 45 min stát při pokojové teplotě. Poté vložíme do trouby vyhřáté na 250 °C, ale ihned po vložení snížíme teplotu na 180 °C. Pečeme asi 60 minut. Při pečení respektujeme zkušenosti s vlastní troubou.

Minimální trvanlivost: 8 měsíců, uvedena na zadní straně obalu.

Skladování: Skladujte v suchu.

Hmotnost: 250 g

Výrobce: SEMIX PLUSO, spol. s r.o., Rybníčky 338, 747 81 Otice, Česká republika

PN0011800

Receptura

Suroviny Množství v kg
Energie 1808 kJ/425 kcal
Tuky 23
z toho nasycené mastné kyseliny 2
Sacharidy 36
z toho cukry 1,0
Vláknina 14
Bílkoviny 19
Sůl 0,03

Napište nám

Brzy se vám ozveme zpět

    picture