background

Čokoládový dort bez lepku 430 g

PN0590700

Uchvaťte návštěvu báječným "Krtečkovým dortem" vaší vlastní výroby. S touto směsí to bude hračka. Krabice obsahuje dva balíčky - Směs na korpus a Směs na smetanovou náplň. Korpus je lehký, výrazně čokoládový, náplň s čokoládovými pecičkami je ovoněna banánovým aroma. Banán navíc i fyzicky do dortu přidáte, viz návod. Příprava je na krabici doře popsána. Věříme, že si skvěle pochutnáte. Výrobek oceněný Zvláštní cenou prezidenta Potravinářské komory za nejlepší inovativní potravinářský výrobek roku 2014 v kategorii „Potraviny vhodné pro osoby s nesnášenlivostí lepku“.

 

Chci produkt vyzkoušet

Složení: Cukr, rýžová mouka, pšeničný škrob deproteinovaný, čokoládové kousky 11 % (cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecitin), zahušťovadlo (modifikovaný bramborový škrob, E415, E401), syrovátka, emulgátor (glukózový sirup, sójová mouka, E472b, E477), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kypřicí látky (E500, E450), sůl obohacená jódem a aroma. Výrobek může obsahovat stopy vajec, suchých skořápkových plodů a sezamu.

Hmotnost balení: 430 g (-3 %)

Karton: 6 ks

Skladovací podmínky: Skladujte v suchu. Datum minimální trvanlivosti je jeden rok a je uvedeno na obale.

Návod k použití:
K přípravě korpusu potřebujete: 4 vejce (velikost M), 30 ml vody (5 polévkových lžic) a 40 ml oleje (6 polévkových lžic).
K přípravě náplně potřebujete: 3 banány, 100 ml vody a 500 ml vychlazené smetany na šlehání.
Příprava dortu: Směs na korpus, vejce a vodu dáme do vyšší misky a šleháme ručním šlehačem na nejvyšším stupni 8 minut. Následně přidáme olej a krátce zašleháme. Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy (o průměru 26 cm) vysypané rýžovou moukou (pokud nejste celiak, formu můžete vysypat běžnou moukou) a pečeme. Teplotu a dobu pečení přizpůsobíme dle trouby (150 – 170 °C, 40 – 50 minut). Po upečení oddělíme okraj formy a necháme korpus vychladnout. Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. U korpusu ponecháme 1 cm široký vnější okraj a pomocí lžičky ho začneme od středu vydlabávat tak, aby ode dna zbyla cca 1-2 cm tlustá vrstva. Hmotu vydlabanou z korpusu nadrobíme do misky. Příprava náplně: Banány oloupeme, podélně rozkrojíme a plochou stranou klademe na vydlabaný korpus. Smetanu na šlehání vyšleháme do tuhé konzistence. Směs na přípravu krému ušleháme v misce s vodou a poté přidáme ušlehanou smetanu. Smetanový krém naneseme na dno korpusu do tvaru kopečku, který posypeme rozdrobenou hmotou získanou vydlabáním korpusu. Poté necháme v chladničce cca 2 hodiny ztuhnout a podáváme. Videopostup: Příprava Čokoládového dortu bez lepku

Výrobce: SEMIX PLUSO, spol. s r.o. Rybníčky 338 747 81 Otice Česká republika

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE VE 100 G:

Energie 1680 kJ / 402 kcal
Tuky 5.4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 5.2 g
Sacharidy 83 g
z toho cukry 51 g
Bílkoviny 3 g
Sůl 0,7 g g

Napište nám

Brzy se vám ozveme zpět

    picture

    Obchodní zástupce ČR

    Obchodní zástupce ČR